OVER ONS RECENT WERK MAATWERK & INRICHTING KUNSTAMBACHTEN CONTACTEER ONS
Dorpsstraat 19
B 2920 Kalmthout
Luk 0475.51 00 15
Carine 0468.25 50 92

fabricätiö, önis f (fabricor) 1. kunstige vormgeving, vorming, bouw [hominis]; 2. kunstmatige verandering [in verbo]; 3. kunstgreep; 4. (August.) het vervaardigde, fabrikaat.
FABRIKAAT ontwerp en realisatie van maatwerkmeubelen en interieurinrichting.

We staan in voor een uniek ontwerp dat volledig is afgesteld op uw behoeften, en voldoet aan alle praktische en technische eisen. Vermits we ook instaan voor de realisatie, kennen we die als geen ander. Vanaf de eerste ontwerpschets wordt reeds aandacht besteed aan het financiele aspect. Nadat er een gezamenlijk akkoord bestaat over het ontwerp en de kostprijs wordt gestart met de uitvoering.
We maken keukens, dressing, slaapkamers, tv- en audiomeubelen, bibliotheken, bureel- en winkelinrichting, maar ook losstaande meubels zoals tafels, kasten en dit in alle soorten massief hout, laminaat, fineer, lakwerk, metaal, glas....We adviseren U in kleurgebruik, verlichting, enz...
Contacteer ons voor een eerste vrijblijvend idee.

Luk Neys is van opleiding architect.
Carine Verdonck ontwerpt en vervaardigt functionele ceramiek & objecten/sculpturen in beperkte oplage en op ambachtelijke wijze. Carine studeerde interieurarchitectuur, ceramiek en edelsmeden, en is als ontwerper verbonden aan Design Vlaanderen.
© www.ithink.be